Tuoreimmat uutiset

LISÄARVOA JA ÄÄNTÄ UUTEEN SPORTSTER®-MALLIISI!

14 heinäkuu 2015

Enemmän tehoa ja raivoa Screamin’ Eagle® Sportster -pakoputkilla.

Uudet Screamin’ Eagle® Sportster® -pakoputket tuovat kovempaa ääntä, enemmän voimaa ja lisää potkua moottoripyörääsi.

Ostaessasi Harley-Davidson® Sportster® -mallin 15.7.–31.8.2015 välisenä aikana tuomme lisäarvoa ja kovempaa ääntä pyörääsi tarjoamalla Screamin’ Eagle® -pakoputkisetin.

Screamin’ Eagle® -pakoputket saavat uuden Sportster®-mallisi näyttämään ja kuulostamaan paremmalta. Jos haluat vielä parempaa suorituskykyä, voit kysyä neuvoa lähimmältä valtuutetulta Harley-Davidson®-jälleenmyyjältäsi miten pyörääsi voisi piristää.

Jos haluat saada kaiken irti pyörästäsi, suosittelemme myös Screamin’ Eagle® -ilmansuodatinsetin ja Screamin’ Eagle® Pro Super Tuner -virittimen hankkimista. Näyttävyyden ja kovemman äänen lisäksi saat koneesta irti enemmän vääntöä ja hevosvoimia.

Screamin’ Eagle Sportster -pakoputket ovat CE-sertifioituja ja sallittuja tieliikenteessä. Ne tuovat moottoripyörään 5 % enemmän hevosvoimia verrattuna tavallisiin äänenvaimentimiin. Suorituskyky kasvaa kokonaisuudessaan jopa 10 %, kun uusia pakoputkia käytetään yhdessä Screamin’ Eagle Stage 1 -ilmansuodattimen ja Screamin’ Eagle Pro Super Tuner -virittimen kanssa.

Mitä siis odotat? Hanki uusi Sportster-malli jo tänään!

Kampanja päättyy 31. elokuuta.

TUTUSTU HARLEY-DAVIDSON® SPORTSTER-MALLEIHIN TÄÄLTÄ!

Edelliselle sivulle