Tuoreimmat uutiset

CVO™ PRO STREET BREAKOUT® TARJOILEE AMERIKKALAISTA MUSKELIVOIMAA JA TUORETTA TYYLIÄ

28 tammikuu 2016

CVO™ PRO STREET BREAKOUT® TARJOILEE AMERIKKALAISTA MUSKELIVOIMAA JA TUORETTA TYYLIÄ

Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations (CVO)™ kirjoittaa tehdaskustomoinnin käsikirjan uuteen uskoon esittelemällä vuoden 2016 CVO™ Pro Street Breakoutin® – olemukseltaan tummanpuhuvan ja äärimmäisen tyylikkääksi hiotun uutuusmallin. Drag racing -tyylistä innoituksensa saanut CVO Pro Street yhdistää räväkän suorituskyvyn pitkään ja maskuliiniseen olemukseen tavalla, joka on mahdollista vain periamerikkalaisessa katupyörässä.

Harley-Davidson CVO -moottoripyörät on kustomoitu käyttäen ensiluokkaisia komponentteja, hienoja erikoismaalauksia ja pintakäsittelyjä sekä lukuisia Harley-Davidson® Genuine -varusteita. CVO-ohjelmassa esitellään usein uusia kustomoituja osia ja tekniikoita ensimmäistä kertaa. Myös CVO Pro Street Breakoutin tumma tyyli antoi jälleen kerran Harley-Davidsonin suunnitteluryhmälle tilaisuuden hyödyntää uusia pintakäsittely- ja viimeistelymahdollisuuksia.

"Pro Street Breakout tuo uuden ulottuvuuden CVO-moottoripyöriin", kertoo Brad Richards, Harley-Davidsonin Styling Director. "Pro Street Breakoutia suunnitellessamme saimme vaikutteita katupyörien tyyleistä, ja se heijastelee omia muuttuvia mieltymyksiämme. Pyörässä on hienoja yksityiskohtia ja arvokkuutta, josta CVO-asiakkaamme voivat olla ylpeitä, mutta tällä kertaa onnistuimme muotoilussa kuitenkin hieman uusin keinoin. Esimerkiksi värit saattavat olla hillitympiä, mutta niissä on silti uskomatonta syvyyttä. Viimeistelyyn ideoimme vaihtoehtoja kirkkaalle kromille – harjattuja ja anodisoituja pintoja ja esimerkiksi sävytettyjä läpinäkyviä pinnoitteita. Breakout soveltui todella hyvin tähän uudentyyppiseen stailaukseen."

Yksi CVO Pro Street Breakout -mallissa esiteltävä uusi mattapintainen viimeistely on nimeltään Smoke Satin Chrome.

"Uurastimme taukoamatta pinnoitetoimittajiemme kanssa saadaksemme aikaan juuri oikean sävyn ja syvyyden Smoke Satin Chromeen. Ja nyt käytämme sitä ensimmäisenä moottoripyöräalalla", sanoo Dais Nagao, Harley-Davidsonin Senior Stylist. "Valitsemamme viimeistely on todella nykyaikainen ja äärimmäisen hieno, mutta samalla hieman uhkaava. Olemme tarkoituksella sijoittaneet Smoke Satin Chromen mustan pinnan viereen, mikä luo kerroksittaisen vaikutelman. Esimerkiksi ylempi venttiilikoppa on kiiltävän musta, alempi taas Smoke Satin Chrome. Sama toistuu mustan moottorin ja mustien äänenvaimentimien vieressä olevissa pakoputken suojuksissa. Teimme myös yllättävän ratkaisun käyttämällä Smoke Satin Chromea öljyputkien ja putkenosien viimeistelyyn."

Toinen ensi kertaa CVO Pro Street Breakout -mallissa esiteltävä pintaviimeistely on Scorched Chrome, joka päällystää kustomoituja Aggressor-vanteita. Uudistetuissa Derby- ja ajoituskansissa on uusi, pelkistetty ilme. Metallilevy on viimeistelty yksivärisellä Starfire Blackillä tai kaksisävyisellä White Gold Pearl/Starfire Black -viimeistelyllä. Molemmissa on polttoainesäiliössä ja takalokasuojassa yksi käsinmaalattu raita, joka istuu CVO Pro Street Breakoutin suorituskykyä painottavaan teemaan.

Suorituskyvystä vastaa Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™, kaikkein tehokkain Harley-Davidsonin valmistama ilmajäähdytteinen moottori. Parhaimman tehon varmistamiseksi moottori on varustettu mustilla blunt cut -äänenvaimentimilla, Screamin’ Eagle® Heavy Breather Elite -imukanavalla sekä tehokkaalla hydraulisella Assist & Slip -kytkimellä. Jotta kuljettaja saisi hyödynnettyä kaiken tehon Screamin’ Eaglesta, CVO Pro Street Breakoutissa on massiiviseen ohjauskolmioon kiinnitetyt 43 mm:n käännetyt haarukkaputket ja kaksi kelluvaa, Reduced Reach -jarrukahvalla varustettua etulevyjarrua. Vakiovarusteisiin kuuluvat myös lukkiutumattomat ABS-jarrut. Tukeva keula ja 19 tuuman etupyörä parantavat liikuteltavuutta, kun taas massiivinen 240 mm leveä takarengas varmistaa hyvän pidon kadunpintaan.

Pro Street Breakout -mallissa on paljon drag racer -tyylille ominaisia piirteitä, aina 1,25 tuuman matalasta ohjaustangosta speed screen -visiiriin ja värimaailmaan sävytettyyn spoileriin. Matala satula ja tuettu takaistuin pitävät kuljettajan paikallaan, jos kytkin vapautetaan liian nopeasti ja Screamin’ Eaglen hevosvoimat saavat CVO Pro Street Breakoutin ampaisemaan eteenpäin. Muita tyylillisiä ominaisuuksia ovat lyhennetty etulokasuoja, mustat Airflow Collection -lisävarusteet käsi- ja jalkahallintalaitteissa, mustat kustomoidut peilit sekä matalan profiilin konsoli ja savunväriset metallipunotut huohotusletkut. Vakionopeudensäädin ja H-D Smart -turvajärjestelmä (mm. uusi integroitu hands-free turva-avaimenperä) ovat myös vakiovarusteita CVO Pro Street Breakout -uutuusmallissa.

Edelliselle sivulle