Teemme moottoripyörien huollot ammattitaidolla Tampereen seudulla

Varaa huolto

Vain paras on kyllin hyvää moottoripyörällesi! Harley-Davidson Tampere - Mr Moore Motorcycles Oy toteuttaa moottoripyörien huollot ammattitaidolla Tampereen tuntumassa Lempäälässä. Ammattitaitoiset huoltomekaanikkomme hallitsevat uusimmat diagnostiset

menetelmät ja korjaustekniikat, joten voit jättää pyöräsi huoletta käsiimme. Joustavuus on meille ensiarvoisen tärkeää, joten pyrimme toteuttamaan huollot ja korjaukset toiveidesi mukaisessa aikataulussa.

Käytämme alkuperäisiä, laadukkaita osia

Kun tuot moottoripyöräsi korjaukseen meille, tiedät että sekä työt että käytetyt osat ja materiaalit ovat varmaa laatua. Käytämme korjauksissa ja huolloissa alkuperäisiä varaosia ja lisävarusteita, joille myös myönnämme takuun. Et törmää ikäviin yllätyksiin.
Korjauksillamme on korkeat laatukriteerit, ja teemme korjaustöille laatutarkastuksen aina ennen pyörän luovuttamista takaisin omistajalleen.

Meiltä saat tasokkaat puhdistustuotteet moottoripyörille

Harley-Davidsonin hoitoon ja puhdistukseen eivät sovi mitkä tahansa tuotteet. Älä vahingoita pyörääsi, vaan hanki kauttamme toimivat, laadukkaat Surface Care -tuotteet.
Kattavasti testatut, insinöörien varmentamat tuotteet puhdistavat ja hoitavat pyöräsi koria, runkoa, kromi- ja alumiiniosia, tuulilaseja, renkaita ja moottoripintoja. Tuotteet puhdistavat ja tuovat esille pyöräsi koko komeuden. Ne ovat yhteensopivia kaikkien Genuine Harley® Surface Care -tuotteiden kanssa.


Hoida moottoripyörääsi oikein, niin se säilyttää uuden pyörän kiillon pitkään! Haluatpa sitten puhdistaa, kiillottaa, suojata tai koristella moottoripyörääsi, saat laadukkaat tuotteet liikkeestämme Lempäälästä.

Yhteydenotto

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse